maandag 19 oktober 2009

weekend avonturen

Dit weekend heb ik de stad wat meer verkend. De vrijdag hadden we een feestje van AIESEC om alle buitenlanders die in Franca werken te verwelkomen. Naast mezelf zijn er nog drie meisjes: een Chinese, een Slovaakse en een Duitse. Twee ervan werken in een bedrijf en een derde geft les op de universiteit. Lang evrhaal kort: het was leuk en we hebben de zon zien opkomen. (Bij de foto's hiernaast staat er één)

Het weer is iets raars hier. Het is is altijd wel boven de twintig graden (zelfs 's morgens bij zonsopgang is het nog comfortabel in een t-shirt!) maar dat is de enige voorspelling die kan gemaakt worden. Het regent hier redelijk onregelmatig en ook wel hard. Zaterdag stroomde het water binnen onder de voordeur en was de keuken een klein beetje overstroomd. Maar ik zit op het eerste verdiep dus was er niet echt een probleem.

Op zondag was het leuk om te gaan zwemmen op het dak van een hotel hier in de buurt. Op de een of andere manier zijn we daar binnen geraakt. Naast heel verfrissend was het ook leuk om een zicht van bovenaf op de stad te hebben. Mijn huis ligt ergens rechts naast de kerektoren (zie foto's hiernaast).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten