Deze aflevering: voedsel.
- Cappuccino: dit betekent hier een koffie met chocoladepoeder. Échte cappucino hebben ze niet (Annelies ik kom bij U er ene drinken!)
- Pizza: ondanks het feit dat er ongelofelijk veel Italiaanse immigranten zijn, lijken de meeste hun roots te zijn verloren. Waar in België Itailianen zo trots zijn dat ze zelf keurmerken voor hun italiaansheid maken, maken ze er hier een heuse zooi van.
- Kaas: en we gaan nog een beetje door op het verkrachten van de Italiaanse keuken. Mozarella, Parmezaanse kaas. Het lijkt wel rubber!
Maar het is niet allemaal slecht dus laat ik nog twee leuke dingen meegeven over Brazilië!
- Fruit: Er is hier ongelofelijk veel fruit voorhanden (en goedkoop). Plus van dit fruit worden ook heerlijke sapjes gemaakt! Iemand nen Abacaxi met hortelã? ;)
- Door bonen (een basisingrediënt voor élke maaltijd) ne nacht in water te laten weken, verdwijnt al het gas. Dus geen last van winderigheid. Gezien de hoeveelheid bonen dat er hier verzet wordt zou da nog al iets zijn!
Geen opmerkingen:
Een reactie posten